DESIGN BUSINESS

A szabadúszás rétegei

Sokan vágynak a szabadúszói létre, de bizony ez sem megy könnyen. Megmutatom, én hogyan alakítottam ki az életem.

IngyenesÉRDEKEL

MIRŐL FOGUNK TANULNI

Elmondom, hogyan kell eligazodni a piacon

Számtalan buktató, akadály gördülhet eléd és még ennél is több kérdésed lehet az első időszakokban, mikor nekivágsz a szabadúszásnak. Nézzük át együtt, hogy én mit tanultam a saját hibáimból.

ÉRDEKEL

Selfbranding

Kommunikáció

Árazás

Menedzselés

Ügyfélszerzés

Timing

KINEK SZÓL

Lépj szintet grafikusként,

légy freelancer

Olyan grafikusoknak szól ez a kurzus, akiknek a vizuális alkotás alapjai már megvannak és szeretnének saját vállalkozásba kezdeni. Saját ügyfeleket szerezni és kilépni a céges világból.

SZINTET LÉPEK

45 percnyi anyag

Egy tanórányi beszélgetés arról, ami tényleg érdekel téged. Milyen szoftvereket használok, hogyan dolgozok..

Elmélet és gyakorlat

Mindennek az alapja, jól átadott gyakorlat, azonban itt élő, gyakorlati példákkal támasztom alá a mondandóm.

Igaz történet alapján

Minden folyamat, gondolat, tipp amit adok, az évek során felgyűlt tapasztalatból ered. Nem ugyanazokat a könyvszagú kliséket mondom el újra.

KI VAGYOK ÉN

Több mint 10 éve foglalkozom designnal.

Az első weboldalamat 14 évesen raktam össze a BMX-es csapatomnak. Akkor még nem tudtam, hogy ez a branding és a webdesign.

Mindent, amit tudok a szakmáról azt élesben tanultam meg és sokszor azt vettem észre, hogy azok, akik grafikusnak tanultak tudják kezelni a programokat, le tudják adni az anyagokat de mégis hiányzik valami. A lexikális tudás megvan, de mentalitásban, felkészültségben még van mit tanulniuk. Ezért hoztam létre a King of the Layers youtube csatornát, ahol olyan témákat dolgozok fel, amikről örültem volna, ha nekem is beszélnek, mikor elkezdtem ezt a szakmát.

SZABADÚSZÁS

Freelancernek lenni kemény munka, de megéri

Ha ki akarsz lépni a céges világból itt a kezdőlökés. Nézd meg, hogy én hogyan csinálom. Hogyan kell felépíteni a saját branded, hogyan menedzseld magad és a projektjeid.

INGYENESÉRDEKEL A KURZUS