WEB ÉS UI DESIGN

Digitális terméktervezés

A kurzus alatt megtanítom, hogyan kell nekifutni egy digitális termék tervezésének, legyen szó egy weboldalról vagy akár egy mobil appról.

€79.99ÉRDEKEL

MIRŐL FOGUNK TANULNI

Teljes képet ad az első ötlettől egészen az átadásig

Szép weboldalakat ma már nem nehéz tervezni. Használhatót és átgondoltat tervezni. Ez a feladat. A kurzusban természetesen megmutatom, hogyan lehet esztétikus, ügyfélcsalogató weboldalakat tervezni, de ezen kívül rengeteg dolgunk van még UI szakemberként.

ÉRDEKEL

Perszóna alkotás

Wireframezés

Responsive design

App design

Heurisztikák

Tipográfia

KINEK SZÓL

Lépj szintet grafikusként,

légy designer

Olyan grafikusoknak szól ez a kurzus, akiknek a vizuális alkotás alapjai már megvannak és szeretnének a digitális térben is maradandót alkotni. Ha már tudod a tipográfia, színelmélet, a layout tervezés alapjait, akkor vágj bele nyugodtan. A kurzusban a Sketch programon keresztül mutatom be a UI tervezést, azonban minden, amit mutatok, az könnyedén átültethető Figmában vagy XD-be.

SZINTET LÉPEK

4 órányi anyag

A többi oktató videóhoz képest minden sallang ki lett vágva. Nem kell valós időben nézned, ahogy gondolkodom. Egy tömör, gyorsan befogadható kurzus volt a célom.

Elmélet és gyakorlat

A kurzus alapja a jól átadott elméleti rész, azonban mindehhez tartozik gyakorlati rész is. Ebben weboldalt, landing oldalt és mobil appot is tervezünk.

Igaz történet alapján

Minden folyamat, gondolat, tipp amit adok, az évek során felgyűlt tapasztalatból ered. Nem ugyanazokat a könyvszagú kliséket mondom el újra és újra.

KI VAGYOK ÉN

Több mint 10 éve foglalkozom designnal.

Az első weboldalamat 14 évesen raktam össze a BMX-es csapatomnak. Akkor még nem tudtam, hogy ez a branding és a webdesign.

Mindent, amit tudok a szakmáról azt élesben tanultam meg és sokszor azt vettem észre, hogy azok, akik grafikusnak tanultak tudják kezelni a programokat, le tudják adni az anyagokat de mégis hiányzik valami. A lexikális tudás megvan, de mentalitásban, felkészültségben még van mit tanulniuk. Ezért hoztam létre a King of the Layers youtube csatornát, ahol olyan témákat dolgozok fel, amikről örültem volna, ha nekem is beszélnek, mikor elkezdtem ezt a szakmát.

UI ÉS WEBDESIGN KURZUS

Tanulj hasznos, esztétikus digitális termékeket tervezni

A UI ott van az életünk minden területén. Ha autóba ülünk, ha kinyitjuk a gépet, de akkor is ha csak kávét főzünk. Ha megtanulod, hogyan kell a legjobban kiszolgálni a fogyasztót, akkor végtelen lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

€79.99ÉRDEKEL A KURZUS