LOGO SHOP

Egyedi logó? Azonnal.

Egy induló vállalkozás sokszor nem engedheti meg magának, hogy egy drágább designerrel dolgozzon együtt viszont mégis egyedi logóra van szüksége. A különböző logomaker alkalmazások és a stock oldalak nem elégítik ki ezt az igényt, hiszen bármikor szembejöhet ugyanaz a logó, amit magadnak választottál. Az itt található logók viszont teljesen egyediek és csak egy példányban elérhetőek.

Hogyan működik?

Válaszd ki a lenti listából, hogy melyik az a logó, ami a leginkább közel áll a márkádhoz. Ha ez megvan akkor irj nekem egy emailt a hello@kingofthelayers.hu címre. Ezekután pedig megbeszéljük a részleteket. Ezek után pedig rögtön le is veszem a kínálatból, hogy csakis a tied lehessen.

Honnan vannak a logók?

Főként olyan logókat találsz itt, amiket más projektekhez terveztem de végül nem ezeket fogadta el az ügyfél. Ezeken kívül pedig van pár logó, amiket szabadidőmben terveztem.

Lehet módosítani?

Színek, betűtípus, elrendezés ezeket természetesen lehet módosítani. Ha az ikonrészbe jobban bele kell nyúlni akkor arra egyedi ajánlatot fogok adni. A nevek? Azok csak fantázia nevek, oda az kerül, amit csak akarsz.

Mennyibe kerül?

Minden logó egységesen 35 000 ft. Ezért cserébe kapsz egy logópakkot 3 különböző mérettel, minden elrendezéssel és színverzióval jpg, png, svg és pdf formátumban.

LOGOSHOP

Nos, melyik legyen?