MENTORÁLÁS

A cél az, hogy megteremtsem

a konkurenciám.

A legtöbb designer az egyetem elvégzése után rögtön szabadúszásba kezd így kimarad az az időszak, ahol élesben, egy tapasztaltabb szakembertől tanulhat. Az iskolai oktatás csak alapnak jó, a piacon sokkal nagyobb elvárások várnak.

ÖSSZEFOGLALVA

Kérdések és válaszok

Mi az a mentor?

Egy olyan személy, aki a szakma legtöbb területén képes neked tanácsokat adni. Segít elindulni a pályádon, felhívja a figyelmet a hiányosságaidra és megtalálja a módját, hogyan győzd le őket.

Mennyibe kerül?

Mivel minden ember és probléma más ezért nem tudom megmondani hány alkalomra lesz szükségünk. A találkozókon kívül is lesznek feladataim ezért, hogy kiszámítható legyen: 8000 ft/meeting/óra

Mit fogunk csinálni?

Ha van ötleted, hogy miben van szükséged segítségre az jó, de ha mégsem az sem gond. Megiszunk egy kávét, közben megismerlek téged és az eddigi munkásságod, megfogalmazzuk közösen, hogy hova szeretnél eljutni.

Ezután kitalálom, hogyan tudnék a legjobban segíteni. Párszor még beszélgetünk, lehet közben feladatokat adok neked és figyelem hogy haladsz.

Miben segítek?

Segítek megtalálni a saját stílusod és műfajod, portfóliót építeni, ügyfeleket szerezni, árazni vagy éppen ha hiányosságokat érzel valamilyen területen, akkor segítek szintet lépni.

Ha van egy konkrét projekted, amivel elakadtál vagy túlnő rajtad akkor art directorként fogok belépni. Megnézzük az eddigi vázlataid és kijavítjuk az esetleges hibákat.

Dobj egy üzenetet és indítsuk be a karriered