Egyéni mentorálás

A cél az, hogy megteremtsem a saját konkurenciám

A legtöbb grafikus az egyetem elvégzése után rögtön szabadúszásba kezd így kimarad az az időszak, ahol élesben, egy tapasztaltabb szakembertől tanulhat. Az iskolai oktatás csak alapnak jó, a piacon sokkal nagyobb elvárások várnak.

8000 Ft

/óra

Jelentkezek

Mit csinálunk a mentoráláson?

Ha van ötleted, hogy miben van szükséged segítségre az jó, de ha mégsem az sem gond. Megiszunk egy kávét, közben megismerlek téged és az eddigi munkásságod, megfogalmazzuk közösen, hogy hova szeretnél eljutni.

Ezután kitalálom, hogyan tudnék a legjobban segíteni. Párszor még beszélgetünk, lehet közben feladatokat adok neked és figyelem hogy haladsz.

Portfólió építés

Ha nem érzed elég erősnek a portfóliód vagy még neki sem álltál akkor adok pár tippet, hogyan kellene.

Ügyfélszerzés

Az egyik legnehezebb része a szabadúszásnak. Együtt megkeressük a potenciális ügyfeleket.

Specializálódás

Ha még nem tudod merre indulj el a grafikán belül, akkor megkeressük és segítek benne csúcsra törni.

Tanácsadás

Ha benne vagy egy projektben de nem vagy biztos, hogy jó irányba indultál-e el, akkor ránézünk.

Vélemények a mentor programról

Mentorált grafikusok mondták

Számomra a mentorprogram esélyt adott, hogy jobban megismerjem a szabadúszás fontosabb pilléreit, illetve minden gyakorlati kérdésekre pontos és körültekintő választ kaptam. A legjobb mentor ezen ismeretek pótlására.

Rácz KrisztoferGrafikus srác

Mentorként ajánlom azoknak, akik grafikusként szeretnék magukat tovább képezni, vagy szakmai tanácsokra van szükségük. Ez a terület, folyton változik így nagyszerű lehetőség ha mellettünk lehet egy szakmai mentor.

Török DávidTörök Design

Olyan praktikus tudásanyagot adott át, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy el tudjak helyezkedni. Saját tapasztalatiból merít és nem csak a tudása, hanem a személyisége is sokat ad hozzá az közös munkához.

Olajos ZsófiaUI designer Groupama Biztosító