LOGÓ ÉS ARCULATTERVEZÉS

Vizuális branding

A kurzusban megtanítom neked, hogyan kell logó helyett brandet tervezni, hogyan értheted meg minél jobban a brandet és hogyan tudsz személyiséget adni egy márkának. 

€39.99ÉRDEKEL

MIRŐL FOGUNK TANULNI

Teljes képet ad az első ötlettől egészen az átadásig

A branding folyamat lényege, hogy megtalálja azokat a fő jegyeket, amelyek alapján az emberek azonosulnak tudnak vele. Egy márka is ugyanolyan szerteágazó és sokrétű lehet, mint egy ember.

ÉRDEKEL

Briefelés

Archetípusok

Dinamikus brand

Logótervezés

Prezentálás

Stylescape

KINEK SZÓL

Lépj szintet grafikusként,

légy designer

Olyan grafikusoknak szól ez a kurzus, akiknek a vizuális alkotás alapjai már megvannak és szeretnének a branding témakörben is maradandót alkotni. Ha már tudod a tipográfia, színelmélet, a layout tervezés alapjait, akkor vágj bele nyugodtan.

SZINTET LÉPEK

1.5 órányi anyag

A többi oktató videóhoz képest minden sallang ki lett vágva. Nem kell valós időben nézned, ahogy gondolkodom. Egy tömör, gyorsan befogadható kurzus volt a célom.

Elmélet és gyakorlat

A kurzus alapja a jól átadott elméleti rész, azonban mindehhez tartozik gyakorlati rész is. Ebben egy márkán keresztül mutatott be a branding folyamatot.

Igaz történet alapján

Minden folyamat, gondolat, tipp amit adok, az évek során felgyűlt tapasztalatból ered. Nem ugyanazokat a könyvszagú kliséket mondom el újra és újra.

KI VAGYOK ÉN

Több mint 10 éve foglalkozom designnal.

Az első weboldalamat 14 évesen raktam össze a BMX-es csapatomnak. Akkor még nem tudtam, hogy ez a branding és a webdesign.

Mindent, amit tudok a szakmáról azt élesben tanultam meg és sokszor azt vettem észre, hogy azok, akik grafikusnak tanultak tudják kezelni a programokat, le tudják adni az anyagokat de mégis hiányzik valami. A lexikális tudás megvan, de mentalitásban, felkészültségben még van mit tanulniuk. Ezért hoztam létre a King of the Layers youtube csatornát, ahol olyan témákat dolgozok fel, amikről örültem volna, ha nekem is beszélnek, mikor elkezdtem ezt a szakmát.

LOGÓ ÉS ARCULATTERVEZÉS

Tanulj meg személyiséget adni és megmutatni

A logó- és arculattervezés a legkedveltebb műfaj a fiatal grafikusok körében. Lépjünk együtt egy szinttel feljebb úgy, hogy egyet hátrébb lépünk.

€39.99ÉRDEKEL A KURZUS